15/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Bacon langpannepannekake (glutenfri)
Bacon eller fleskepannekaker er jo utrolig digg. Gjerne med litt suppe først. Ingen suppe, ingen pannekake er det jeg sier. Her lager jeg den glutenfri, og i langpanne. Da slipper man å steke en og en. Mye raskere og lettere. Du kan gjerne bruke vanlig hvetemel i stede for. Denne er jo ekstra god med masse bacon, så jeg bruker 400 gram. Pga pris, så bruker jeg FP sin bacon.
Du trenger
(til 4 personer)
3 egg
7.5 dl melk
5 dl Glutenfri mel
1 ts salt (om du ikke bruker veldig salt bacon)
3 ss smør/margarin (smeltet) eller flytende
Slik gjør du
Pisk sammen melk og egg.
Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør.
La svelle 30 minutter
I mens kutter du opp bacon og steker i en panne med smør
Fin fram en langpanne/stekebrett. Bruk gjerne bakepapir
Ha i røren og strø over bacon. Ta gjerne med litt baconfett fra panna også.
Stekes på 200 grader i ca. 17-19 minutter, etter hvor godt stekt du vil ha den.
Server med sukker, blåbærsyltetøy eller sirup. Det er helt opp til deg.
Kommentarer
Skriv en kommentar