For 16 år siden mistet jeg mye av fingrene i koldbrann. Når noen spør hvordan jeg fikk koldbrann bruker jeg å svare: «det var på vei ned fra Mount Everest»
-
- 25/09/2024 - Tom Martin 0 KommentarerDen viktigste ingrediensen er kjærlighetLes mer
For meg er mat en lidenskap, en kunst. Selv de enkleste retter burde man sette sitt eget lille preg på. Jeg vet at for mange er dette med matlaging et ork. Du må lage ett eller annet så det kommer middag på bordet.
- 18/09/2024 - Tom Martin 0 KommentarerPositive eller negative holdninger ovenfor billigprodukterLes mer
Noen har kanskje hatt en dårlig smaksopplevelse med et produkt fra et billigmerke og unngår derfor alle andre produkter fra samme produsent, eller kanskje de har lest noe negativt om disse.
For å vite hva du får er et godt tips å sjekke ingredienslisten. Det er nemlig slik at selv om et produkt er billigere enn et annet, så trenger det ikke nødvendigvis bety at det er noe dårligere.
- 12/09/2024 - Tom Martin 0 KommentarerJeg er IKKE i smørpolitiet!Les mer
Smør vs margarin er et tema som fort blir hett i matgrupper og på matsider. Margarin er fysj og æsj, smør skal brukes til alt!
- 10/08/2024 - Tom Martin 0 KommentarerJeg er ikke den som gjør dere sunnereLes mer
Du leste kanskje overskriften nå og tenkte «DET SKAL VÆRE SIKKERT OG VISST!» Ja, du har så rett i det. Jeg er ikke noe helsefreak eller sunt kostholdfreak. Jeg syns alle må få velge selv. Har du lyst på noe godt og usunt, da er det helt opp til deg. Du er da voksen vel?
- 08/08/2024 - Heidi Kristina Dale 5 KommentarerKokkefruen om livet med fibromyalgiLes mer
Gjesteinnlegg fra kokkefruen
Som mange kanskje har fått med seg har kokkefruen i huset fibromyalgi. Kokken har derfor spurt om jeg ikke kan skrive et innlegg om hvordan det er å leve med det 🤞 - 08/08/2024 - Tom Martin 0 KommentarerNår kona har fibromyalgiLes mer
Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive hvordan det er for meg å leve med en som har fibromyalgi.
Ja, for uansett hvor ille det er for henne. Så påvirker det også oss andre i huset litt også.