29/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Bakt pestokylling med mozzarella
En nydelig kyllingmiddag i form dette. Her kan du enten lage din egen pesto, eller kjøpe ferdig på glass. Bruker kyllingfilet til denne retten. Serveres med ris og salat. Til saus bruker jeg kyllingbuljong og vann, som jeg jevner med maizena. Smaker til med salt, pepper og litt fløte. Så har jeg litt persille i.
Du trenger
(til 4 personer)
4 kyllingfilet
ca. 0,5 glasspesto (ca. 90 gram)
2 mozzarella i innsjø (250 gram)
15-18 cherrytomater/småtomater
1 ts salt
1 ts pepper
litt olje
Frisk basilikum
Slik gjør du
Del hver filet i 4 strimler
Legg de i en ildfast form
Bland de godt med pesto
Ha bittelitt olje i formen. Krydre med litt salt og pepper
Legg tomater i formen
Kutt opp mozzarella som du legger rundt i formen
Stekes på 200 grader i ca. 25 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Jeg bruker varmluft
Hakk opp litt frisk basilikum som du strør over før servering
Da er det bare å kose seg
Kommentarer
Skriv en kommentar