Broccolisalat med bacon

Broccolisalat er et nydelig tilbehør til det meste av kjøtt. Med sprøstekt bacon er dette nesten en rett for seg selv.

Du trenger


1 brokkoli

1 boks mais

1 gulrot

0,5 stk løk

2 ss majones

2 ss lettrømme

3 ss yoghurt naturell.

100 gram bacon

150 gram hodekål

Slik gjør du


Kutt opp bacon og stek i en panne med smør. Legg det på et kjøkkenpapir når det er stekt. Da får det renne av seg, og blir ekstra sprøtt

Finkutt løk, kutt kål i tynne strimler, rasp gulrot og del broccoli i små buketter

Bland sammen rømme, majones og yoghurt

Bland inn alle grønnsakene (husk å sil av maisen)

Ha det over i en serveringsbolle

Dryss over bacon før servering. Jeg har også litt fersk gressløk og litt spiselige blomster på toppen. Det er koselig om det er sommer.

0
Feed

Skriv en kommentar