16/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Butterdeigsnurrer
Kjempegode små Butterdeigsnurrer med grønnsaker, ost og skinke
Du trenger
Butterdeig plater (kjøper ferdig plater på butikken)
Kremgo med urter
Vårløk
Rødkål (kan bruke vanlig kål også)
Revet ost eller topping
Skinke
egg
Slik gjør du
Legg butterdeig til tining
Smør så kremgo på butterdeig platene
Fyll så på med litt rødkål og vårløk. Du bestemmer selv hvor mye du vil ha på.
Så legger du litt revet ost og en skinke på hver plate. Slik dere ser på bildene.
Rull sammen platene og del hver rull i tre
Legg de tett på en stekeplate med bakepapir, fyll gjerne litt ost i ullene der det mangler litt fyll.
Pensle med egg oppå og rundt
Stekes på 220 grader i 20-25 minutter
Da er det bare å servere. Enkelt å bryte av hver snurr.
Kommentarer
Skriv en kommentar