Cajun torsk

Cajun kryddermix gir en fantastisk smak til både kylling og fisk. Cajun kryddermix er unik for Louisiana-regionen i USA, og er en blanding av franske, spanske, afrikanske og vestindiske smaker. Her lager jeg en cajun torskepanne med grønnsaker og fløte. Denne oppskriften er litt fornorsket.
Serveres med stekt eller kokt ris.

Om du ønsker, så kan fisken vendes i hvetemel. Det har ikke jeg, for jeg må servere de glutenfri.

Du trenger


(til 4 personer)

800 gram torsk i porsjonsstykker

1 rød paprika

100 gram fersk spinat

50 gram Soltørkde tomater (oppkuttet)

1 rødløk

1 ts Cajun krydder mix (mer etter ønske)

Smør/margarin til steking

2 dl kremfløte

Salt &; pepper etter ønske

Revet parmesan (valgfritt)

Slik gjør du


Stek først torsken i en stekepanne med smør. Krydre fisken med cajun kryddermix. Stek fisken 2-3 minutter på hver side. Ta så fisken ut av pannen.

I samme panne freser du løk og paprika i strimler.

Fyll på med fløte, og la det koke inn i 2-3 minutter. Bland så inn spinat og soltørkede tomater. Smak til sausen med cajun kryddermix og ev. salt og pepper.

Legg fisken i sausen. La den småputre i et par minutter

Ha over litt revet parmesan før servering og gjerne litt persille

Serveres med stekt eller kokt ris

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha