29/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Crunchy eggesalat
I en eggesalat kan man nesten putte i det man ønsker. Eller man kan lage den med kun egg om man ønsker. Jeg liker å variere litt etter hva jeg har i kjøleskapet. Denne gangen vil jeg lage en crunchy variant. Både med broccolibuketter og grønn spisskål i. Jeg lager en liten skål, for må jo bli spist opp også.
Ingredienser
2 hardkokte egg
1/3 boks rømme
Samme mengde majones som rømme
50 gram brokkoli
50 gram spisskål eller hodekål
Salt etter smak
pepper etter smak
1 ss gressløk
Slik gjør du
Kok først egg, om du ikke har gjort det fra før
Bland sammen rømme og majones i en bolle. Smak til til med salt og pepper. Jeg liker og ha i litt tabascosaus også. Smak og behag det.
Del broccoli opp i veldig små buketter. Finsnittet kålen. Og klipp opp gressløk.
Del egga i eggdeler, på tvers og langs.
Så blander du alt sammen i bollen
Salaten blir best om den står litt før servering
Kommentarer
Skriv en kommentar