Eggesalat med bacon og grønnsaker

Eggesalat er utrolig godt, og det finnes nesten ikke grenser for hva du kan blande i den. Også en fin måte å bruke litt rester på. Her kan du bruke skinke eller reker også. 

Du trenger


1,5 dl rømme

1,5 dl majones

5 egg

2 stilker vårløk

0,5 stk gul eller rødløk

1 stk gulrot

3 skiver bacon

2-3 ss gressløk

0,5 ss vegeta eller 0,5 ts salt

0,5 ts kvernet pepper

0,5 ts tabasco

 

Slik gjør du


Kok først egg i lettsaltet vann. Saltet gjør det lettere og få skallet av etterpå. Eggene legges i kaldt vann i ca. 10 minutter etter de er kokt.

Stek bacon i små biter. Legg de så på et kjøkkenpapir for å trekke ut litt av fettet.

Bland sammen majones og rømme i en skål. Smak til med krydder. Ha gjerne mer krydder eller andre krydder om du ønsker. Smak og behag.

Kutt opp grønnsakene og bland i bollen. Klem gjerne litt vann ut av gulrota først. Den vesker litt.

Skrell egg og del de begge veier i en eggskjærer.

Ha egg og bacon i blanding og bland lett sammen

Dryss gjerne over litt bacon og persille før servering.

0
Feed

Skriv en kommentar