10/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Enchiladas med kylling og chilibønner
En nydelig tex-mex middag dette. Og bruker man chilibønner istedenfor andre bønner får man også chilisausen som passer godt i. Toppet med herlig rød cheddar er dette en smaksbombe for munnen. Jeg har brukt glutenfrie tacolefser her, men du bruker de du liker. Jeg serverer salat og rømme som tilbehør til denne retten.
Du trenger
(til 4 personer)
8-10 små lefser etter eget ønske. Du kan bruke større også om du vil. Bare husk at du skal ha plass i formen.
400 gram kyllingfilet
1 ts paprikakrydder
1 ts salt
1 ts peppermiks
1 ss spisskummen
1 boks chilibønner
1 løk
0,5 stk rød paprika
200 gram cheddar
100 gram valgfri revet ost til fyllet
3 vårløk
Jalapeños etter ønske
Slik gjør du
Kutt kyllingfilet i strimler
Stek kyllingfilet i en panne med litt olje. Krydre med paprikakrydder, salt, pepper og spisskummen.
Ha i strimlet løk og paprika, bland sammen
Ha i chilibønner og la det surre sammen et par minutter
Finn fram en ildfast form
Ha litt av kyllingfyllet i hver lefse. Og litt revet ost. Rull de sammen og legg de inntil hverandre i formen.
Ha over cheddar
Stekes i ca. 5-7 minutter på 220 grader
Hakk opp vårløk som du strør over før servering. Legg også på litt Jalapeños og persille/koriander om du ønsker.
Kommentarer
Skriv en kommentar