Enchiladas med kylling og chilibønner

En nydelig tex-mex middag dette. Og bruker man chilibønner istedenfor andre bønner får man også chilisausen som passer godt i. Toppet med herlig rød cheddar er dette en smaksbombe for munnen. Jeg har brukt glutenfrie tacolefser her, men du bruker de du liker. Jeg serverer salat og rømme som tilbehør til denne retten.

Du trenger


(til 4 personer)

8-10 små lefser etter eget ønske. Du kan bruke større også om du vil. Bare husk at du skal ha plass i formen.

400 gram kyllingfilet

1 ts paprikakrydder

1 ts salt

1 ts peppermiks

1 ss spisskummen

1 boks chilibønner

1 løk

0,5 stk rød paprika

200 gram cheddar

100 gram valgfri revet ost til fyllet

3 vårløk

Jalapeños etter ønske

Slik gjør du


Kutt kyllingfilet i strimler

Stek kyllingfilet i en panne med litt olje. Krydre med paprikakrydder, salt, pepper og spisskummen.

Ha i strimlet løk og paprika, bland sammen

Ha i chilibønner og la det surre sammen et par minutter

Finn fram en ildfast form

Ha litt av kyllingfyllet i hver lefse. Og litt revet ost. Rull de sammen og legg de inntil hverandre i formen.

Ha over cheddar

Stekes i ca. 5-7 minutter på 220 grader

Hakk opp vårløk som du strør over før servering. Legg også på litt Jalapeños og persille/koriander om du ønsker.

0
Feed

Skriv en kommentar