18/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Eplekake i langpanne
Finnes det noe bedre en nybakt eplekake. Servert med for eksempel vaniljeis.
Du trenger
(til en langpanne, 39•35)
4 egg
6 dl sukker
3 dl melk
100 g margarin eller smør
8 dl hvetemel
3 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker
5 epler.
Sukker
kanel
Slik gjør du
Pisk egg og sukker til eggedosis
Smelt smør i en kasserolle, hell i melken
Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker inn i eggedosis, spe med melkeblandingen.
Ha røren i en langpanne med bakepapir
Eplebåter eller ringer blandes i sukker og kanel. Legges på toppen av røren, press de gjerne litt ned i røren.
Dryss over litt perlesukker (valgfritt)
Stekes i ca. 25-30 minutter på 180 grader
Kommentarer
Skriv en kommentar