11/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Fylt tomat med svinekjøtt og couscous
Disse fylte tomatene er bare herlige og noe dere absolutt burde prøve. Fylt med herlig couscous, grønnsaker og strimlet svinekjøtt. Toppet med ost og gratinert i ovn.
Du trenger
(2 personer)
6 tomater
50 gram couscous
150 gram strimlet svinekjøtt
0.5 løk
0.5 spiss paprika
0.5 chili
1 ts ingefær og hvitløkspaste (kan sløyfes)
2-3 vårløk
Buljongterning til couscous vannet (kan bruke bare salt)
1 neve revet ost
Slik gjør du
Lag couscous etter anvisning på pakken. Ha en buljongterning i kokevannet for mer smak. Kutt opp grønnsaker.
Bland grønnsakene med den ferdigkokte couscousen.
Stek kjøttet i en panne med litt olje. Krydre med salt og pepper etter ønske. Når kjøttet er stekt har jeg i en god ts ingefær og hvitløkspaste, bland det godt sammen så all kjøttet får smaken.
Kutt toppen av tomatene og ta ut innmaten. (den kan du bruke til saus om du ønsker) Ha tomatene i en ildfast form.
Fyll tomatene med couscous
Fordel kjøttstrimlene på toppen
Ha over revet ost
Stekes på 220 grader i 10-12 minutter til du har ønsket farge.
Legg tomatene på et serveringsfat, dryss over litt persille og sett på lokket. Da er det bare å servere. Jeg har servert med litt salat, hjemmelaget hvitløksdressing og sweet chilisaus.
Kommentarer
Skriv en kommentar