23/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Fylte kjøttpølser og hjemmelaget potetmos
Å gjøre litt ekstra med pølser gjør dette til en helt ny pølsemiddag. Pølser og potetmos er en middagsfavoritt i mange hjem.
Til kjøttpølser trenger du:
Kjøttpølser
broccoli
mozzarella
Urter (jeg har brukt basilikum og gressløk)
Slik gjør du:
Skjær ett snitt i pølsene
Legg nedi små buketter av broccoli
Kutt opp mozzarella som du topper pølsene med. Strø gjerne litt urter på toppen
Stekes i 15-20 minutter på 220 grader.
Potetmos:
8-10 stk. mellomstore potet (helst melne)
2 dl melk
2 ss smør
0,5-1 ts salt (etter smak) eller 1 ss vegeta som jeg har brukt her
0,5 ts pepper
0,5 ts revet muskatnøtt
Slik gjør du:
Skrell først poteten og del den i mindre biter. (valgfritt) Kokes møre i vann uten salt.
Varm opp melken
Mos poteter og melk sammen
Tilsett krydder, smør og bland sammen. Tilsett gjerne litt gressløk om du ønsker.
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar