16/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Glutenfri brownies
En glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage. Denne er saftig og god. Og kan ikke kjennes på smaken at denne er glutenfri.
Serveres gjerne med vaniljeis og jordbær. Det syns i hvert fall vi er godt.
Du trenger
500 g smør
100 gram glutenfri sjokolade
8 egg
700 g sukker
200 g fin kakemiks, glutenfri
2 dl kakao
4 ts vaniljesukker
Slik gjør du
Smelt smør og sjokolade i en kjele og la det avkjøles litt.
Pisk egg og sukker til eggedosis i en bakebolle.
Sikt kakemiks blandet med kakao og vaniljesukker over i eggedosisen og vend forsiktig inn.
Bland i avkjølt, smeltet smør og hell røren i en bakepapirkledd langpanne.
Stek brownies på nederste rille på 175 grader i ca. 40 minutter. Kaken skal være litt rå i midten.
Kommentarer
Skriv en kommentar