09/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Gratinerte pastaskruer med kjøttdeig og grønnsaker
En enkel og god hverdagsmiddag. Bruk den kjøttdeigen du ønsker selv, enten om det er kylling, lam, svin eller den med grønnsaker som jeg bruker her. Jeg bruker glutenfri pasta her, men bruk den du ønsker selv.
Du trenger
(til 4 personer)
400 gram kjøttdeig
250 gram ukokt pastaskruer
1 boks hakkede tomater
0,5 stk pose lapskausblanding
revet valgfri ost (mengde etter ønske)
1 løk
Pizzakrydder
Salt
Pepper
Paprikakrydder
Chilipulver (valgfritt)
Smør til steking
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken
Stek kjøttdeig i litt smør. Tilsett løk, grønnsaker og hakkede tomater. Småkok i 5 minutter
Smak til med krydder
Legg kjøttblandingen i en ildfast form, så pastaen.
Topp så med revet ost og pizzakrydder
Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter
Kommentarer
Skriv en kommentar