Gratinerte pastaskruer med kjøttdeig og grønnsaker

En enkel og god hverdagsmiddag. Bruk den kjøttdeigen du ønsker selv, enten om det er kylling, lam, svin eller den med grønnsaker som jeg bruker her. Jeg bruker glutenfri pasta her, men bruk den du ønsker selv.

Du trenger


(til 4 personer)

400 gram kjøttdeig

250 gram ukokt pastaskruer

1 boks hakkede tomater

0,5 stk pose lapskausblanding

revet valgfri ost (mengde etter ønske)

1 løk

Pizzakrydder

Salt

Pepper

Paprikakrydder

Chilipulver (valgfritt)

Smør til steking

Slik gjør du


Kok pasta etter anvisning på pakken

Stek kjøttdeig i litt smør. Tilsett løk, grønnsaker og hakkede tomater. Småkok i 5 minutter

Smak til med krydder

Legg kjøttblandingen i en ildfast form, så pastaen.

Topp så med revet ost og pizzakrydder

Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter

 

0
Feed

Skriv en kommentar