29/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Gratinerte tacopannekaker (glutenfri)
Gratinerte tacopannekaker er en kjempegod tacovariant. Stabler med pannekaker, og herlig tacofyll. Toppes med ost og gratineres i ovn. Server med det tacotilbehøret du ønsker. Vi bruker det vi normalt bruker til taco. Disse pannekakene er glutenfri, men bruk det melet du selv ønsker.
Du trenger
(Holder til 6 personer)
Pannekaker
3 egg
7,5 dl melk
5 dl Toro lys melblanding (glutenfri)
1 ts salt
3 ss smør/margarin (smeltet) eller flytende
Smør/margarin til steking
Tacopannekaker
Pannekakene
200 gram revet rød cheddar
1 liten boks med mais
2 kjøttdeig à 400 gram
2 poser tacomiks krydder
1 løk
1 paprika
Rømme
Koriander, vårløk eller persille
Slik gjør du
Pisk sammen melk og egg. Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør. La svelle 30 minutter
Stek alle pannekakene i en panne med smør. Legg til sides. (Helst ikke så store)
Stek kjøttdeig i en stekepanne. (Gjerne i 2 omganger) Tilsett mais og oppkuttet løk og paprika. Tilsett tacokrydder og vann etter det som står på pakningen. La småputre i 8-10 minutter.
Finn fram et stekebrett med bakepapir. Sett stekeovn på 200 grader
Jeg lager tre stabler med tacopannekaker. Legg lagvis pannekaker, tacofyll og ost. Jeg bruker 4 pannekaker i hver stabel.
Avslutt med pannekake. Topp med revet ost.
Gratiner i ovnen til toppen er gyllen og osten smeltet. Disse tok jeg i 10 minutter.
Ha litt rømme på toppen og ev. Koriander, vårløk eller Persille
Server med det tilbehøret du ønsker
Kommentarer
Skriv en kommentar