
17/01/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Har du slike små dram/likør flasker?
Alle som har vært i syden eller i en minibar på et hotell kjenner igjen disse små likør/dram flaskene. Mange sparer på de og tar noen med seg hjem når de er ute og reiser.
Et lite tips om hva du kan gjøre med disse flaskene kommer her.
Tøm flaskene om de ikke allerede er tomme. Vask de og la de tørke godt. Kan tørke de i stekovnen om du er utålmodig.
Finn fram et lite tynt borr eller en syl. Stikk små hull i korken. Fyll så valgfritt krydder på flaskene. Hvilket krydder og hvor mange hull det skal være i korken, må du finne ut av selv. Skal salt ha to eller tre hull kommer an på hvor mye salt du vil ha ut i slengen. Prøv først, så er det lett å legge til ekstra hull.
Velg flasker med litt tøffe etiketter. De blir veldig stilig på kjøkkenbenken eller spisebordet. Jeg har salt, pepper, paprikakrydder og et blandingskrydder på mine flasker.
Kommentarer
Skriv en kommentar