06/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Hasselback-aubergine
Disse herlighetene kan du enten ha som tilbehør til kjøtt, eller servere i en vegetarrett. Du bestemmer selv tilbehøret. Jeg lager de her som vegetarrett. Derfor er det to biter til hver. Som tilbehør holder denne oppskriften til 4 personer.
Du trenger
(til 2 personer)
1 aubergine
1 tomat
1 mozzarella
Basilikumblader
Salt
Pepper
Litt olje
Slik gjør du
Vask først auberginen. Del den i to på langs. Og en gang til på midten. Slik at du har 4 biter
Kutt hakk i auberginen, slik du gjør med hasselbackpoteter. De skal henge sammen, så ikke kutt helt igjennom
Del opp tomat og mozzarella i skiver. Del disse i to igjen. Finn fram basilikumblader.
Fyll tomat og mozzarella i annen hvert kutt. Basilikum legger jeg der mozzarella ligger
Ha de i en ildfastform. Dryss over litt olje og salt, pepper
Stekes på 220 grader i ca. 15 minutter
Server med noen ferske basilikumblader
Jeg serverte disse med tomatsaus og en couscoussalat.
Kommentarer
Skriv en kommentar