16/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Hasselbackrotgrønnsaker med honning
Hasselbackrotgrønnsaker med honning er et fantastisk tilbehør til kjøtt. Ja, passer sikkert utmerket til stekt fisk også. Snitt rotgrønnsaker slik du gjør med Hasselbackpoteter. Bakes i ovn og toppes med litt honning på slutten.
Du trenger
Små gulrøtter (snacks gulrøtter)
Beter i forskjellige farger
Pastinakk
Litt olje
salt
pepper
honning
Frisk Rosmarin eller timian
Slik gjør du
Skyll og skrell grønnsakene. (valgfritt, jeg skreller kun beter) Del beter og pastinakk i to.
Snitt opp grønnsakene slik du gjør med hasselbackpoteter. Ikke helt igjennom. Bruk grillpinner eller spisepinner på hver side.
Ha grønnsakene på et stekebrett eller i en ildfast form.
Dryss over litt olje, salt, pepper og urter
Stekes på 180 grader i ca. 45 minutter. Større grønnsaker, trenger selvfølgelig litt lengre tid.
Når det er 5 minutter igjen, har du over litt honning på alle grønnsakene.
Pynt med litt friske urter før servering.
Kommentarer
Skriv en kommentar