Hasselbackrotgrønnsaker med honning

Hasselbackrotgrønnsaker med honning er et fantastisk tilbehør til kjøtt. Ja, passer sikkert utmerket til stekt fisk også. Snitt rotgrønnsaker slik du gjør med Hasselbackpoteter. Bakes i ovn og toppes med litt honning på slutten.

Du trenger


Små gulrøtter (snacks gulrøtter)

Beter i forskjellige farger

Pastinakk

Litt olje

salt

pepper

honning

Frisk Rosmarin eller timian

Slik gjør du


Skyll og skrell grønnsakene. (valgfritt, jeg skreller kun beter) Del beter og pastinakk i to.

Snitt opp grønnsakene slik du gjør med hasselbackpoteter. Ikke helt igjennom. Bruk grillpinner eller spisepinner på hver side.

Ha grønnsakene på et stekebrett eller i en ildfast form.

Dryss over litt olje, salt, pepper og urter

Stekes på 180 grader i ca. 45 minutter. Større grønnsaker, trenger selvfølgelig litt lengre tid.

Når det er 5 minutter igjen, har du over litt honning på alle grønnsakene.

Pynt med litt friske urter før servering.

0
Feed

Skriv en kommentar