Hjemmelagde karbonader med løk

Hjemmelagde karbonader er jo bare så godt. Og du kan servere de til både lunsj og middag. Her har jeg løk og gressløk i karbonadene. Jeg syns at karbonader kan bli litt tørre med bare karbonadedeig. Derfor blander jeg inn litt kjøttdeig fra storfe.

Du trenger


(gir 8 saftige karbonader)

2 løk til steking

400 gram karbonadedeig

100 gram kjøttdeig

1 ts salt

1 finhakket løk

0,5 dl gressløk

1 egg

1 dl melk

0,5 ts ingefær

0,5 ts malt allehånde (kan sløyfes)

25 gram potetmel

1 ts pepper (bruker peppermiks her)

Slik gjør du


Kutt opp to løk i strimler. Brun de i en panne med smør. Fettet fra løken steker jeg karbonadene i. Det gir litt ekstra god smak.

Finhakk 1 løk

Bland alle ingredienser til karbonadene i en bolle

Form karbonader etter ønsket størrelse

Stek i en panne med smør. Skru ned tempen når du har brunet de på begge sider. Og la de kose seg til de er gjennomstekt.

Når karbonadene nesten er ferdig, har jeg tilbake løken i pannen. Lar dette surre sammen frem til servering.

0
Feed

Skriv en kommentar