Hjemmelagde kyllingboller

Hjemmelaga kyllingboller er så mye bedre en de du kjøper. Og sammen med hjemmelaga potetmos og fløtesaus. Så er dette en like god søndagsmiddag som hverdagsmiddag. Her bruker jeg 2 kyllingkjøttdeig som var i halvprisdisken.

Du trenger

(dette er ca. 30 boller, så jeg fryser ned de vi ikke spiser.) 

800 gram kyllingkjøttdeig

1 dl griljermel

0,5 løk

1 ts tørket chili

1 ts paprikakrydder

2 ss gressløk

2 ss vegeta krydder

1 ts peppermiks

2 ss hakket frisk basilikum

1 liter vann og kyllingbuljong

 

Slik gjør du

Bland kyllingkjøttdeig og alle ingrediensene i en bolle.

Sett over en kasserolle med vann og kyllingbuljong. Kyllingboller skal trekkes i kraften etter de er stekt.

Form små kyllingboller som du steker i en panne med litt smør. Trenger ikke være gjennomstekt, bare brunes. Legg de så over i kraften. La de trekke 10-15 minutter (ikke koke)

Ta vare på kraften, slik at du kan bruke den i saus

0
Feed

Skriv en kommentar