Hjertesalatstuing

Det går helt fint å lage stuing av enkelte salater også. Kjempegodt tilbehør til for eksempel kjøttkaker, karbonader, fiskekaker eller grillmat. Hjertesalaten trenger ikke kokes på forhånd som man gjør med kålstuing. Her vil man ha den lille tyggemotstanden.

Tips

Denne er også veldig god med litt parmesan i

Du trenger


(til 4 personer)

2 hjertesalat

1 ss hvetemel

1 ss smør eller margarin

2 dl melk

salt etter ønske

hvitpepper etter ønske

Revet muskat etter ønske

Slik gjør du


Smelt smør i en kasserolle. Rør inn hvetemel. Spe med melk i mens du rører godt.

La sausen småkoke i 5-6 minutter for å få ut melsmaken.

Smak til med krydder

Bland inn oppkuttet hjertesalat og la den bli gjennomvarm

Dryss gjerne over litt persille før servering

0
Feed

Skriv en kommentar