Karbonader i paprika med mini speilegg

Hjemmelaga karbonader er jo så godt. Her har jeg lagd karbonader inni paprikaringer. Stekt de i ovn, og serverer med mini egg. Det er vanskelig å beholde karbonadene i paprikaen om du steker de i panna. Faller lett ut når du snur de, men du kan selvfølgelig prøve.
Egg har jeg hatt i fryseren siden i går. Ja, de kan sprekke. Men det gjør ingenting. Jeg hadde de i en pose i tilfelle de sprengtes.

Du trenger


2 paprika. Gjerne i forskjellig farger

3 egg (frosne)

Karbonaden:

400 gram karbonadedeig

1 ts salt

1 finhakket løk

1 egg

1 dl melk

0,5 ts ingefær

0,5 ts malt allehånde (kan sløyfes)

25 gram potetmel

1 ts pepper (bruker peppermiks her)

Slik gjør du


Finhakk en løk. Ha alle ingrediensene til karbonadene i en bolle. Bland sammen

Kutt paprika i rundinger. Ca. 1 cm tykke. Legg de på et stekebrett med bakepapir. Endene på paprikaen kutter du opp, og har i karbonadedeigen.

Fyll i karbonadedeigen

Stekes på 200 grader i 12-14 minutter

Imens skreller du de frosne egga. Det er lettere å skrelle de om du har de noen sekunder i lunken vann først. Kutt de i  skiver imens de er frosne

Ha smør/margarin eller olje i en stekepanne. Stek skivene med egg på svak varme.

Ta ut karbonader fra ovnen. Legg på et serveringsfat. Legg på egg og dryss over litt persille.

Da er det bare å servere, gjerne med litt brød.

0
Feed

Skriv en kommentar