08/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Karbonader i paprika med mini speilegg
Hjemmelaga karbonader er jo så godt. Her har jeg lagd karbonader inni paprikaringer. Stekt de i ovn, og serverer med mini egg. Det er vanskelig å beholde karbonadene i paprikaen om du steker de i panna. Faller lett ut når du snur de, men du kan selvfølgelig prøve.
Egg har jeg hatt i fryseren siden i går. Ja, de kan sprekke. Men det gjør ingenting. Jeg hadde de i en pose i tilfelle de sprengtes.
Du trenger
2 paprika. Gjerne i forskjellig farger
3 egg (frosne)
Karbonaden:
400 gram karbonadedeig
1 ts salt
1 finhakket løk
1 egg
1 dl melk
0,5 ts ingefær
0,5 ts malt allehånde (kan sløyfes)
25 gram potetmel
1 ts pepper (bruker peppermiks her)
Slik gjør du
Finhakk en løk. Ha alle ingrediensene til karbonadene i en bolle. Bland sammen
Kutt paprika i rundinger. Ca. 1 cm tykke. Legg de på et stekebrett med bakepapir. Endene på paprikaen kutter du opp, og har i karbonadedeigen.
Fyll i karbonadedeigen
Stekes på 200 grader i 12-14 minutter
Imens skreller du de frosne egga. Det er lettere å skrelle de om du har de noen sekunder i lunken vann først. Kutt de i skiver imens de er frosne
Ha smør/margarin eller olje i en stekepanne. Stek skivene med egg på svak varme.
Ta ut karbonader fra ovnen. Legg på et serveringsfat. Legg på egg og dryss over litt persille.
Da er det bare å servere, gjerne med litt brød.
Kommentarer
Skriv en kommentar