Kjøttpudding

Kjøttpudding er noe man spiser alt for sjelden. Dette er jo skikkelig digg søndagsmiddag, og det finnes ikke vanskelig å lage selv. Her bruker jeg 800 gram kjøttdeig, og det holder til 6 personer.

Du trenger

800 g kjøttdeig

3 dl melk

3-4 ss potetmel

1 ts salt

2 egg

1 ts pepper

1 ts malt muskat

1 ts malt ingefær

1 ts «Ut i urtehagen» Toms matprat krydderserie

1 stk finrevet løk

Slik gjør du

Finn frem kjøkkenmaskinen

Kjør salt godt inn i kjøttdeigen til deigen blir seig.
Tilsett potetmel, egg og krydder.

Ha i litt og litt melk av gangen, mens du rører godt. Tilsett løken og kjør i noen sekunder til.

Ha massen i en brødform. Sett den i en dyp langpanne og fyll på vann til det dekker ca. 1/3 oppover formen. Stek ved 180 grader i ca. 50-60 minutter. Du kjenner på den om den føles fast.

Hva du vil ha som tilbehør, er opp til deg selv. Jeg har kokte poteter, brunsaus og en salatstuing til.

Last ned og print ut
0
Feed

Skriv en kommentar