08/11/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Kokostopper med sjokolade
Disse er jo bare så søte og herlige. Dette er ikke helt det samme som kokosmakroner, men nesten. Bare litt mer julete. Røren/deigen er blandet med matfarge, slik at man får effekten av grønt tre.
Du trenger
50 gram smør
2 egg
1 dl sukker
200 gram kokos
Grønn matfarge
Pynt
Sjokolade
Melis
Ev. rød tegneglasur til julekuler
Slik gjør du
Smelt først smør i en kasserolle. Ta kasserollen vekk fra varmen
Rør egg og sukker til eggedosis
Bland inn kokos og smør i eggedosisen. Ha også i litt matfarge.
Bruk en skje og ha litt deig på en stekeplate med bakepapir. Form de til et tre så godt du klarer
Stekes på 175 grader i ca. 12 minutter. La de avkjøle en liten stund
Smelt litt sjokolade
Dypp bunnen av treet i sjokolade. La de stivne litt på stekebrett. Legg de på siden
Pynt med litt rød glasur og dryss over melis
Vakkert, ikke sant. Disse kan også fryses, men da drysser du over melis ved servering.
Kommentarer
Skriv en kommentar