Kokostopper med sjokolade

Disse er jo bare så søte og herlige. Dette er ikke helt det samme som kokosmakroner, men nesten. Bare litt mer julete. Røren/deigen er blandet med matfarge, slik at man får effekten av grønt tre.

Du trenger


50 gram smør

2 egg

1 dl sukker

200 gram kokos

Grønn matfarge

Pynt

Sjokolade

Melis

Ev. rød tegneglasur til julekuler

Slik gjør du


Smelt først smør i en kasserolle. Ta kasserollen vekk fra varmen

Rør egg og sukker til eggedosis

Bland inn kokos og smør i eggedosisen. Ha også i litt matfarge.

Bruk en skje og ha litt deig på en stekeplate med bakepapir. Form de til et tre så godt du klarer

Stekes på 175 grader i ca. 12 minutter. La de avkjøle en liten stund

Smelt litt sjokolade

Dypp bunnen av treet i sjokolade. La de stivne litt på stekebrett. Legg de på siden

Pynt med litt rød glasur og dryss over melis

Vakkert, ikke sant. Disse kan også fryses, men da drysser du over melis ved servering.

0
Feed

Skriv en kommentar