
27/01/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Kremet Farfalle med kyllingkjøttdeig
Pasta i alle varianter er jo bare så godt. Her har jeg brukt en fargerik Farfalle som vi selger i butikken vår, men du kan gjerne bruke vanlig, eller annen pasta.
Du trenger
(Til 4 personer)
300 gram Farfalle (tørr)
400 gram kyllingkjøttdeig
Smør til steking
1 løk
150 gram champignon
2 dl kremfløte
0.5 dl av pastavannet
30 gram revet parmesan
Kvernet pepper
Salt
Frisk basilikum
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken
Stek kjøttdeigen i en panne med smør. Tilsett oppkuttet løk og champignon mot slutten
Ha i fløte og litt av pastavannet. La det koke inn i 4-5 minutter
Tilsett parmesan og smak til med salt og kvernet pepper. Bland så inn pasta
Topp med litt frisk basilikum og litt ekstra parmesan
Kommentarer
Skriv en kommentar