Kremet tagliatelle med bacon

En fyldig og god pastarett det her. Masse smak av bacon og parmesan. Dette er en stor favoritt her i huset. Og man kan nesten bruke hva man ønsker i denne. Fin måte å få brukt opp grønnsaksrester om man har. Denne er også veldig god med kylling i. 

Du trenger


2 porsjoner fersk Tagliatelle eller 160 gram tørket

140 gram bacon

0.5 stk paprika

20 gram parmesan + litt til topping

2 dl fløte

0.5 dl av kokevannet til pastaen

Frisk persille

Salt

Kvernet Pepper

Smør eller olje til steking

Slik gjør du


Kutt opp bacon og paprika. Fres de sammen i en panne med smør eller olje

Kok pasta etter anvisning på pakken

Ha fløte og pastavann i panna med bacon og paprika. La det koke inn i ca. 4 minutter

Ha i parmesan og smak til med salt og pepper

Vend inn pasta og dryss over fersk persille

Da er det bare å servere. Husk litt ekstra parmesan til topping og nykvernet pepper

0
Feed

Skriv en kommentar