15/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Kremet tagliatelle med bacon
En fyldig og god pastarett det her. Masse smak av bacon og parmesan. Dette er en stor favoritt her i huset. Og man kan nesten bruke hva man ønsker i denne. Fin måte å få brukt opp grønnsaksrester om man har. Denne er også veldig god med kylling i.
Du trenger
2 porsjoner fersk Tagliatelle eller 160 gram tørket
140 gram bacon
0.5 stk paprika
20 gram parmesan + litt til topping
2 dl fløte
0.5 dl av kokevannet til pastaen
Frisk persille
Salt
Kvernet Pepper
Smør eller olje til steking
Slik gjør du
Kutt opp bacon og paprika. Fres de sammen i en panne med smør eller olje
Kok pasta etter anvisning på pakken
Ha fløte og pastavann i panna med bacon og paprika. La det koke inn i ca. 4 minutter
Ha i parmesan og smak til med salt og pepper
Vend inn pasta og dryss over fersk persille
Da er det bare å servere. Husk litt ekstra parmesan til topping og nykvernet pepper
Kommentarer
Skriv en kommentar