Kyllingklubber Tikka masala

Dette er en enkel kyllinggryte der jeg bruker ferdig stekte kyllingklubber. Det gjør denne varianten rask å lage. Serveres med kokt ris, gjerne med litt karri i vannet. Og en enkel salat inntil (Nan passer utmerket til også)

Du trenger


(til 4 personer)

1,2 kg kyllingklubber

1 løk

1 rød paprika

3 vårløk

0,5 stk chili

1 SS tomatpuré

5 dl naturell yoghurt

1 ss Garam masala paste (mer etter ønske)

Salt etter smak

Pepper etter smak

2 ss smør eller olje til steking

Litt frisk persille

Slik gjør du


Kutt alle grønnsaker i mindre biter. Fres de i en panne med litt smør eller olje.

Etter 2-3 minutter tilsetter du tomatpuré og garam masala. La frese sammen ett par minutter.

Tilsett kylling og yoghurt. La småputre i 10 minutter. Smak til med salt og pepper

Da er det bare å servere med et dryss av persille

 

0
Feed

Skriv en kommentar