Kyllingpanne med ris og ostesaus

Dette er en veldig enkel og god kyllingmiddag. Her bruker jeg ferdigstekte kylling vingklubber. Du kan selvfølgelig kjøpe rå, å steke de selv også. Kylling, ris og grønnsaker i samme form. Og en deilig ostesaus over.

Du trenger


(til 4 personer)

16 kylling vingklubber

4 porsjoner kokt ris

1 løk

1 paprika

3 vårløk

4 dl kyllingkraft

1 ss maizena + 1 dl kaldtvann

100 gram revet ost

1 ts Karri

0,5 ts salt

0,25 ts pepper

0.5-1 ts chiliflakes etter ønske

Frisk persille

0,5 dl olje

Slik gjør du


Stek kyllingklubber først om du bruker rå. Kok ris til 4 personer

Kutt opp løk, vårløk og paprika i mindre biter

Ha olje i en varm stekepanne eller wokpanne. Fres grønnsakene et par minutter. Tilsett risen og la alt frese sammen i 4-5 minutter. Tilsett krydder. Blir det veldig tørt, ha i litt mer olje.

Bland inn kyllingklubbene i risen. Trekk pannen litt til siden.

Kok opp kyllingkraft og jevn til med maizena og vann. Rør inn osten.

Hell blandingen over ris og kyllingen

Strø over litt frisk persille før servering

0
Feed

Skriv en kommentar