15/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Kyllingpanne med ris og ostesaus
Dette er en veldig enkel og god kyllingmiddag. Her bruker jeg ferdigstekte kylling vingklubber. Du kan selvfølgelig kjøpe rå, å steke de selv også. Kylling, ris og grønnsaker i samme form. Og en deilig ostesaus over.
Du trenger
(til 4 personer)
16 kylling vingklubber
4 porsjoner kokt ris
1 løk
1 paprika
3 vårløk
4 dl kyllingkraft
1 ss maizena + 1 dl kaldtvann
100 gram revet ost
1 ts Karri
0,5 ts salt
0,25 ts pepper
0.5-1 ts chiliflakes etter ønske
Frisk persille
0,5 dl olje
Slik gjør du
Stek kyllingklubber først om du bruker rå. Kok ris til 4 personer
Kutt opp løk, vårløk og paprika i mindre biter
Ha olje i en varm stekepanne eller wokpanne. Fres grønnsakene et par minutter. Tilsett risen og la alt frese sammen i 4-5 minutter. Tilsett krydder. Blir det veldig tørt, ha i litt mer olje.
Bland inn kyllingklubbene i risen. Trekk pannen litt til siden.
Kok opp kyllingkraft og jevn til med maizena og vann. Rør inn osten.
Hell blandingen over ris og kyllingen
Strø over litt frisk persille før servering
Kommentarer
Skriv en kommentar