Lasagnesuppe

Glad for at jeg lasagne? Da vil du elske denne suppen. Her har du alle de deilige smakene fra lasagnen samlet i en skål. Denne ble populær både hos ungdommen og oss voksne rundt middagsbordet.

Ingredienser


(til 4 personer)

400 gram kjøttdeig

150 gram pastaplater eller valgfri pasta

1 løk

2 fedd hvitløk

1 liten rød paprika/0.5 stk stor

1 boks hakkede tomater (med oregano og basilikum)

1,5 ss tomatpuré

1 liter utblandet oksebuljong

1 ts oregano

1 ts Timian

1 ts basilikum

1 ts rosmarin

Revet mozzarella

Frisk basilikum

Olje til steking

Salt

Pepper

Crème fraîche

Slik gjør du

Ha olje i en gryte. Stek kjøttdeigen i oljen

Tilsett oppkuttet løk, hvitløk og paprika. Bland sammen.

Bland inn tomatpuré og krydder (ikke salt og pepper)

Ha i hakkede tomater og halvparten av oksekraften. La småkoke i 10 minutter. Ha i mer kraft etter hvert som det koker litt inn.

Del opp lasagneplater. Du kan bare knekke de i mindre biter om du ønsker. Jeg bruker farfalle istedenfor. Syns det ser penere ut. Ha pastaen i gryta og la gryta småkoke til pastaen er al dente.

Smak til med salt og pepper. Ev. mer av de andre krydrende om du syns det trengs.

Server suppen med revet mozzarella, crem fraîche og frisk basilikum

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha