Løvbiffrulader

 
Løvbiff er jo utrolig godt, og det er forskjellige retter man kan bruke de til. Løvbiffgryte for eksempel. Jeg har to oppskrifter på gryter her inne, som du kan søke etter.

Her har jeg lagd løvbiffrulader. Det er fylt løvbiff som stekes i panna. Så får de kose seg i litt fløte og parmesan. Server gjerne med pommesfrites og salat. Jeg beregner to løvbiff per person, selv om Kokkefruen bare klarte en. Jeg syns to holdt fint til meg.

Du trenger

(til 2 personer)

2•2 Løvbiff

2-3 SS Kremgo (du velger selv hvilken)

2 vårløk

0.5 stk chili (valgfritt)

En kvart rødløk

2 dl fløte

Ca. 20 gram parmesan 

smør til steking

Salt

Pepper

Slik gjør du


Pakk opp løvbiffen og la de tine nesten helt.

Kutt opp grønnsakene i mindre biter

Smør kremgo på alle løvbiffene

Fordel grønnsaker på hver løvbiff og ha på litt salt og pepper

Rull de stramt sammen til en pølse

Stekes i en stekepanne med smør. Først med åpningen ned i panna. Du kan ha i en tannpirker når du snur de. For de kan åpne seg. Jeg lukket de forsiktig og snudde de rundt igjen. 

Ha fløte i pannen med løvbiffen. Riv over parmesan og la fløten koke litt inn.

Dryss gjerne over litt persille før servering

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha