18/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Ostepopsaus
Ikke sikkert alle syns dette høres så godt ut, men det er det faktisk. Er en fordel at du liker ostepop da. Sausen kan du nesten bruke til hva som helst. Har ikke prøvd til fisk, og trur ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Jeg har servert den til pasta med kylling, grillmat og biffsnadder. Passet utmerket til det, bare prøv selv.
Du trenger
5 dl Vann
Ca. 1 posere ostepop, førstepris
1 ts chilikrydder/chiliflakes
0,5 ts salt
1 dl matfløte
Slik gjør du
Kok opp vann og ha i ostepop. Rør til den løser seg opp. Greit og ta halve posen i slengen.
Smak til med krydder og litt fløte
Da er den klar for servering.
Tips
Om den står litt, tykner den. Da er den veldig god som dipp for eksempel.
Kommentarer
Skriv en kommentar