19/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Ovnsbakt torsk
Dette er en skikkelig god torskemiddag. I denne bruker jeg fiskekrydder fra vår egen krydderserie, men du kan gjerne bare bruke salt og pepper. Litt friske urter skader heller ikke.
Du trenger
(Til 4 personer)
800 gram skinn og benfri torsk i stykker
1 løk
2 fedd hvitløk
100 gram frisk spinat
Salt
Toms matprat «Ut mot havet»
150 gram tomat
2 ss olje
Frisk persille
Slik gjør du
Fisken må være tint, om ikke blir det mye væske i formen
Kutt opp løk i strimler og hvitløk i mindre biter
Varm opp stekepanne med litt olje. Fres løk og hvitløk blankt. Tilsett spinat og ka det frese maks ett minutt til. Ha det over i en ildfast form
Legg i fisken. Ha på litt salt og en klype fiskekrydder på hvert fiskestykke (eller bare salt og pepper)
Legg tomat rundt i formen
Stekes på 200 grader i ca. 15 minutter (til fisken flaker seg)
Strø over litt frisk persille ved servering
Server med kokte poteter og en lien klatt smør.
Kommentarer
Skriv en kommentar