20/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Ovnsbakt torsk med broccolikrem
En nydelig torskemiddag dette, og brokkoli passer veldig godt til fisk syns jeg. Så da valgte jeg en brokkolikrem til denne middagen.
Jeg serverer kokte poteter og smeltet smør med gressløk i også. De to siste der klarer dere selv.
Du trenger
(Til 4 personer)
800 gram torskefilet i porsjonsstykker
Kvernet salt
Kvernet pepper eller sitronpepper
Brokkolikrem
2 stk små brokkoli
1.5 dl kremfløte
1 fedd hvitløk
salt og pepper
Slik gjør du
Legg torskestykker på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt og pepper
Stekes på 200 grader i ca. 8 minutter til fisken flaker seg. Tiden kan variere etter tykkelsen på fisken.
Kutt opp brokkoli i buketter, kokes møre i usaltet vann.
Kok opp fløten i en annen kjele.
Ha den kokte brokkolien i en blender sammen med den varme fløten og hvitløk. Kjør til blandingen er blitt en glatt, fløyelsmyk krem. Smak til med salt og pepper.
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar