08/08/2024 av Tom Martin 1 Kommentar
Panert kyllingfilet
En skikkelig god kyllingmiddag. Og det er paneringen som gir den gode smaken. Panering består av cornflakes, krydder og parmesan. Hva du vil servere til, bestemmer du selv. Jeg bruker stekte poteter, bbq-saus, maispure og salat
Du trenger
(til 4 personer)
3 kyllingfilet
3-4 dl knust cornflakes
20 gram parmesan
2 ts «Inn i hønsehuset» Vår egen krydderserie
1 ts kvernet salt
1 ss gressløk
2 egg
Olje til steking
Slik gjør du
Del kyllingfilet i to. Så deler du hver del i to igjen. Så de blir tynnere
Knus cornflakes og bland sammen med krydder, urter og parmesan. Ha det i en egen bolle/suppeskål
Visp sammen egg og ha i en annen skål
Bank hver kyllingbit litt flatere med en kjøtthammer
Vend så kyllingen i egg, så i cornflakes. Pass på at det blir skikkelig dekt på alle kanter
Varm opp en panne med olje. (Godt med olje) Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side. Dette må du nok gjøre i flere omganger
La den panerte kyllingen renne av seg på et kjøkkenpapir
Da er det bare å servere med det tilbehøret du ønsker
Kommentarer
08/08/2024 av Bitta Mørk
Hva med å steke dem i AF?
Skriv en kommentar