Pasta med ørret, spinat og pesto

En nydelig pastamiddag med ørret. Kan også bruke laks om man ønsker. Her bruker jeg ferdig pesto, men lag gjerne din egen. Jeg bruker fersk tagliatelle fra butikken til denne retten. Er en enkel hverdagsmiddag.

Du trenger


(til 4 personer)

500 gram fersk tagliatelle 

5-600 gram Ørret eller laks (ben og skinnfri)

2 ss pesto eller mer etter smak

200 gram fersk spinat (med eller uten stilk)

Salt

Kvernet Pepper

Smør/margarin til steking

Frisk basilikum til topping

Slik gjør du


Ørret må være skinnfri. Del så opp i biter på ca. 3•3 cm

Stek lett på begge sider i en panne med litt smør. Krydre med litt salt og pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Sil av og ha pastaen i en dyp panne. Ha på litt varme og bland forsiktig inn spinat og pesto til spinat synker sammen

Legg så i fisken. Ha på litt frisk basilikum og kvernet pepper før servering

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha