04/07/2024 av Tom M 0 Kommentarer
Pasta med ørret, spinat og pesto
En nydelig pastamiddag med ørret. Kan også bruke laks om man ønsker. Her bruker jeg ferdig pesto, men lag gjerne din egen. Jeg bruker fersk tagliatelle fra butikken til denne retten. Er en enkel hverdagsmiddag.
Du trenger
(til 4 personer)
500 gram fersk tagliatelle
5-600 gram Ørret eller laks (ben og skinnfri)
2 ss pesto eller mer etter smak
200 gram fersk spinat (med eller uten stilk)
Salt
Kvernet Pepper
Smør/margarin til steking
Frisk basilikum til topping
Slik gjør du
Ørret må være skinnfri. Del så opp i biter på ca. 3•3 cm
Stek lett på begge sider i en panne med litt smør. Krydre med litt salt og pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Sil av og ha pastaen i en dyp panne. Ha på litt varme og bland forsiktig inn spinat og pesto til spinat synker sammen
Legg så i fisken. Ha på litt frisk basilikum og kvernet pepper før servering
Kommentarer
Skriv en kommentar