10/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Pastagryte med kylling og ostepopsaus
Er du glad i ostepop? Da er nok denne noe for deg. Her i huset ELSKER vi ostepop. Og vi elsket denne sausen også. Den smaker ikke like mye som ostepop, så må ha i litt krydder også.
Ingredienser
(holder til 4 voksne)
Pastagryte
2 kyllingfilet (salt, pepper, paprikakrydder)
200 gram ukokt pasta
1 løk
1 paprika
3 vårløk
2 fedd hvitløk
Smør/margarin til steking
Ostepopsaus
4 dl Vann
Ca. 2 liter Ostepop, Firstprice
chilikrydder
Litt salt
Slik gjør du
Strimle opp kyllingen. Stek i en panne med smør/margarin. Krydre med salt, pepper og paprikakrydder.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Jeg bruker glutenfri pasta her.
Kutt opp grønnsakene og ha de i pannen med kyllingen på slutten av steketiden.
Ha kokt pasta i gryten
Kok opp vann i en egen kasserolle.
Ha i ostepop. Rør til den løser seg opp, og du får en ønsket tykkelse. Smak til med litt chilikrydder og salt
Du velger selv om du vil ha sausen i gryten eller ved siden av. Ikke sikkert alle liker ostepopsaus.
Kommentarer
Skriv en kommentar