Pestopastagryte med kjøttdeig og grønnsaker

Dette er en enkel middag, der du gjerne kan bruke litt rester om du har. Jeg hadde litt glutenfri spagetti og pastaskruer stående. Greit å få brukt opp, da ingen av delene holder til en hel middag. Bruk den pasta du ønsker.

Her bruker jeg


200 gram Spagetti og pastaskruer (glutenfri)

400 gram kjøttdeig med grønnsaker (FP)

1 løk

1 paprika

1/2 glass grønn pesto + litt vann

1 boks mais

salt

pepper

Frisk persille til å drysse over

En neve revet ost til å drysse over. (jeg bruker cheddar/mozzarella blanding)

Slik gjør du


Kok pasta etter anvisning på pakken, minus ett minutt

Kutt opp løk og paprika

Stek kjøttdeig i en panne med smør/margarin

Krydre med salt og pepper

Ha i grønnsakene og la det få surre sammen et par minutter

Sil av pasta. Du kan bruke litt av pastavannet i gryten om du ønsker. Her er litt stivelse

Bland pesto og litt vann. Bland inn i pastaen

Bland inn kjøttblandingen

Dryss over litt persille og ost før servering

0
Feed

Skriv en kommentar