08/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Pølsegryte
Biff stroganoff er jo utrolig digg spør du meg. Og du kan også lage andre varianter. Du kan lage soppstroganoff eller pølsestroganoff også. Her har jeg lagd pølsestroganoff. Potetmos passer best til denne syns jeg.
Du trenger
(til 4 personer)
400 gram pølser (kjøttpølser eller grillpølser)
2 løk
200 gram champignon
3 dl matfløte
1 ss sennep
3 ss tomatpuré
Salt
Pepper
Smør til steking
Slik gjør du
Kutt opp pølser i strimler. Strimle opp løken. Og del sopp i to eller fire
Smelt smør i en dyp panne eller gryte. Fres pølser, champignon og løk sammen i 5 minutter.
Rør inn sennep og tomatpuré og tilsett fløten.
La det hele få småkoke sammen i 4-5 minutter
Smak til med salt og pepper. Du kan også smuldre en terning med oksebuljong i for mer smak.
Bruk sukkerkulør om du vil ha en litt mørkere farge
Dryss over persille eller gressløk ved servering. Server med potetmos og tyttebærsyltetøy.
Kommentarer
Skriv en kommentar