Pølsegryte

Biff stroganoff er jo utrolig digg spør du meg. Og du kan også lage andre varianter. Du kan lage soppstroganoff eller pølsestroganoff også. Her har jeg lagd pølsestroganoff. Potetmos passer best til denne syns jeg.

Du trenger


(til 4 personer)

400 gram pølser (kjøttpølser eller grillpølser)

2 løk

200 gram champignon

3 dl matfløte

1 ss sennep

3 ss tomatpuré

Salt

Pepper

Smør til steking

Slik gjør du


Kutt opp pølser i strimler. Strimle opp løken. Og del sopp i to eller fire

Smelt smør i en dyp panne eller gryte. Fres pølser, champignon og løk sammen i 5 minutter.

Rør inn sennep og tomatpuré og tilsett fløten.

La det hele få småkoke sammen i 4-5 minutter

Smak til med salt og pepper. Du kan også smuldre en terning med oksebuljong i for mer smak.

Bruk sukkerkulør om du vil ha en litt mørkere farge

Dryss over persille eller gressløk ved servering. Server med potetmos og tyttebærsyltetøy.

0
Feed

Skriv en kommentar