Potetgullpanert kylling

Utrolig god kyllingmiddag dette. Paneringen er potetgull med paprika. (kan også bruke potetgull med salt & pepper) Passer utmerket til kylling. Kyllingen deler jeg i strimler istedenfor å flatbanke de. Kan også lage disse som nuggetsbiter. Jeg syns strimler ser kulere ut på tallerken. Jeg lover deg at disse blir skikkelig sprø og god. Her har jeg servert kyllingen med maispure, aioli og stekte poteter.

Du trenger


(til 4 personer) 

3 små Kyllingfilet

3-4 dl Paprika potetchips

2 egg

1 dl hvetemel

2 ts paprikakrydder

Olje til steking

Slik gjør du


Del opp kyllingfilet i strimler

Knus potetgull i en kjøkkenmaskin, eller i en pose med en kjevle

Finn fram 3 boller

Ha hvetemel og paprikakrydder i en. Visp sammen egg i en. Og ha knust potetgull i den siste. Vend kyllingen i litt mel, så egg før du avslutter med potetgull. Pass på at du får potetgull rundt på hele

Varm opp olje i en panne. (0,5 cm ca) Stek kyllingen på begge sider til de blir gyllen og sprø. Et par minutter på hver side, jeg snudde de også en gang.

La de renne av seg på et kjøkkenpapir.

 

0
Feed

Skriv en kommentar