06/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Potetgullpanert kylling
Utrolig god kyllingmiddag dette. Paneringen er potetgull med paprika. (kan også bruke potetgull med salt & pepper) Passer utmerket til kylling. Kyllingen deler jeg i strimler istedenfor å flatbanke de. Kan også lage disse som nuggetsbiter. Jeg syns strimler ser kulere ut på tallerken. Jeg lover deg at disse blir skikkelig sprø og god. Her har jeg servert kyllingen med maispure, aioli og stekte poteter.
Du trenger
(til 4 personer)
3 små Kyllingfilet
3-4 dl Paprika potetchips
2 egg
1 dl hvetemel
2 ts paprikakrydder
Olje til steking
Slik gjør du
Del opp kyllingfilet i strimler
Knus potetgull i en kjøkkenmaskin, eller i en pose med en kjevle
Finn fram 3 boller
Ha hvetemel og paprikakrydder i en. Visp sammen egg i en. Og ha knust potetgull i den siste. Vend kyllingen i litt mel, så egg før du avslutter med potetgull. Pass på at du får potetgull rundt på hele
Varm opp olje i en panne. (0,5 cm ca) Stek kyllingen på begge sider til de blir gyllen og sprø. Et par minutter på hver side, jeg snudde de også en gang.
La de renne av seg på et kjøkkenpapir.
Kommentarer
Skriv en kommentar