25/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Potetringer
Disse potetene både ser og smaker nydelig. Man lager en deilig potetmasse med fetaost og grønnsaker, som man så sprøyter i panna. Passer til både kjøtt og fisk.
Du trenger
4 kokte poteter
100 gram fetaost
1 kvart løk
1 fedd hvitløk
1 ts salt
1 ts pepper
1 egg
0,5 dl melk
20 gram potetmel
Persille og gressløk
Slik gjør du
Skrell og kok poteter. La de avkjøle seg
Bland godt sammen potetene og fetaost til en masse.
Bland inn de andre ingrediensene. Massen skal bli litt tynn slik at du kan sprøyte den ut. Vi har alle forskjellig str på poteten. Så blir den for fast, bland i mer melk.
Ha massen i en sprøytepose
Ha godt med olje i en stekepanne
Form ringer av massen og stek på begge sider. De må stekes noen minutter. Vender to ganger
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar