Potetwraps

Dette er kjempegod kosemat. Wraps/lefser/pita er byttet ut med potetwraps. Disse kan du fylle med nesten hva du måtte ønsker. Jeg fyller her med salat, kjøttdeig, mais, dressing, tomat og agurk. Her skal du få oppskriften på potetwrapsen, så ordner du fyllet selv.

Du trenger


(til 8 potetwraps)

8-10 middels store poteter

30-40 gram revet parmesan

Potetkrydder fra Toms matprat eller valgfritt krydder

Litt olje

Slik gjør du


Vask poteten først. Om du vil skrelle de, velger du selv. Jeg gjør ikke det

Bruk en mandolin eller potetskreller, kutt poteten i tynne skiver.

Ha de over i en bolle med vann og skyll de litt.

Finn fram to stekebrett med bakepapir

Legg på skiver med potet så de overlapper hverandre litt. Husk litt olje under potetene. Du kan enten legge de i sirkel, eller som firkant. Lag 8 stykker fordelt på 2 stekebrett.

Pensle poteten med litt olje og ha på krydder

Dryss så over revet parmesan. Det skal være en god del. Så her bestemmer du litt selv.

Stek poteten på 200 grader i ca. 20 minutter. La de hvile noen minutter før servering. Da henger de bedre sammen

Da er det bare å fylle med det fyllet du ønsker selv

0
Feed

Skriv en kommentar