04/07/2024 av Tom M 0 Kommentarer
Potetwraps
Dette er kjempegod kosemat. Wraps/lefser/pita er byttet ut med potetwraps. Disse kan du fylle med nesten hva du måtte ønsker. Jeg fyller her med salat, kjøttdeig, mais, dressing, tomat og agurk. Her skal du få oppskriften på potetwrapsen, så ordner du fyllet selv.
Du trenger
(til 8 potetwraps)
8-10 middels store poteter
30-40 gram revet parmesan
Potetkrydder fra Toms matprat eller valgfritt krydder
Litt olje
Slik gjør du
Vask poteten først. Om du vil skrelle de, velger du selv. Jeg gjør ikke det
Bruk en mandolin eller potetskreller, kutt poteten i tynne skiver.
Ha de over i en bolle med vann og skyll de litt.
Finn fram to stekebrett med bakepapir
Legg på skiver med potet så de overlapper hverandre litt. Husk litt olje under potetene. Du kan enten legge de i sirkel, eller som firkant. Lag 8 stykker fordelt på 2 stekebrett.
Pensle poteten med litt olje og ha på krydder
Dryss så over revet parmesan. Det skal være en god del. Så her bestemmer du litt selv.
Stek poteten på 200 grader i ca. 20 minutter. La de hvile noen minutter før servering. Da henger de bedre sammen
Da er det bare å fylle med det fyllet du ønsker selv
Kommentarer
Skriv en kommentar