15/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Red Curry fiskegryte
En nydelig fiskecurry servert med ris. Her kan du bruke den fiskesorten du ønsker. Jeg bruker torsk i denne. Om du vil toppe gryten med koriander eller persille er opp til deg. Hjemme hos oss er det kun jeg som spiser koriander, så da blir det persille.
Det er mange som ikke liker kokosmelk, da er det lov å bruke fløte i stede for.
Du trenger
(til 2 personer)
Ris til 2 personer
300 gram torsk eller annen fisk
2 dl kokosmelk
0.5 stk rødløk
2 vårløk
2 fedd hvitløk
1 pakke hakkede tomater
2 ss Rød karri lim
Olje/smør til steking
Salt
Pepper
Frisk persille eller koriander.
Slik gjør du
Kutt opp løk og vårløk i biter, ikke alt for smått. Finhakk hvitløk
Varm opp en panne med olje eller smør. Fres løk, vårløk og hvitløk raskt i panna.
Bland inn red curry og la det få frese sammen et minutt
Tilsett hakkede tomater og kokosmelk. La det småkoke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper
Del opp fisken i mindre biter. Bland helt forsiktig inn fiskebitene. La fisken trekke i 6-7 minutter. (Ikke rør i gryta)
Dryss over frisk persille eller koriander før servering. Server gryten med ris
Kommentarer
Skriv en kommentar