Red Curry kyllinggryte

En nydelig red currygryte med kylling vingklubber. Kan bruke vanlige klubber også, eller filet som du kutter i strimler og steker først. Denne skal være litt hot, men ikke så hot at det ødelegger balansen i gryten. Vingklubbene jeg bruker er ferdig stekte. Noe som gjør denne middagen rask å lage. På disse vingklubbene er det lite kjøtt, så jeg beregner 500 gram til to personer. Det meste er jo bein. Bruker du vanlige kyllingklubber, beregner du 4 per pers. Kyllingfilet beregner du 150 gram per person. Retten serveres med ris, jeg har litt karri i kokevannet.

Du trenger


(til 2 personer)

500 gram vingklubber (stekt)

2 dl kokosmelk

0.5 stk rødløk

2 vårløk

1 fedd hvitløk

1 pakke hakkede tomater (jeg bruker spicy chili)

2 ss Rød karri lim

Olje/smør til steking

Salt

Pepper

Frisk basilikum

Slik gjør du


Kutt opp løk og vårløk i biter, ikke alt for smått. Finhakk hvitløk

Varm opp en panne med olje eller smør. Fres løk, vårløk og hvitløk raskt i panna.

Bland inn red curry og la det få frese sammen et minutt

Tilsett hakkede tomater, kokosmelk og kyllingen. La det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper

Ha over litt frisk basilikum før servering

0
Feed

Skriv en kommentar