28/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Sjampinjongstuing med bacon
Et kjempegodt tilbehør til det meste av kjøtt. Også viltkjøtt og grillmat. Stekt bacon og baconfett gir en nydelig smak til stuingen. Her bruker jeg vårt eget krydder «En tur i skogen» men du kan bare bruke salt og kvernet pepper også.
Du trenger
(til 2 personer)
100 gram bacon
150 gram Sjampinjong
2 skiver brunost
1 dl fløte
1 ts «En tur i skogen» fra Toms matprat krydderserie
Salt etter ønske
Smør/margarin til steking
Slik gjør du
Kutt opp bacon og stek det i en panne med smør.
Kutt opp soppen og tilsett i pannen når bacon nesten er ferdig. La det brune seg sammen et par minutter.
Tilsett krydder og fløte. La fløten koke inn i noen minutter
Tilsett brunost og bland inn. Smak til med salt
Da er det bare å servere, gjerne med et dryss persille
Kommentarer
Skriv en kommentar