Sjampinjongstuing med bacon

Et kjempegodt tilbehør til det meste av kjøtt. Også viltkjøtt og grillmat. Stekt bacon og baconfett gir en nydelig smak til stuingen. Her bruker jeg vårt eget krydder «En tur i skogen» men du kan bare bruke salt og kvernet pepper også.

Du trenger

(til 2 personer)

100 gram bacon

150 gram Sjampinjong

2 skiver brunost

1 dl fløte

1 ts «En tur i skogen» fra Toms matprat krydderserie

Salt etter ønske

Smør/margarin til steking

Slik gjør du

Kutt opp bacon og stek det i en panne med smør.

Kutt opp soppen og tilsett i pannen når bacon nesten er ferdig. La det brune seg sammen et par minutter.

Tilsett krydder og fløte. La fløten koke inn i noen minutter

Tilsett brunost og bland inn. Smak til med salt

Da er det bare å servere, gjerne med et dryss persille

0
Feed

Skriv en kommentar