19/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Sopp- og broccolistuing
Dette er et nydelig tilbehør som passer til det meste av kjøtt. Jeg bruker den til koteletter for eksempel. Denne er også veldig god med litt parmesan i.
(på bildene har jeg lagd til 2 personer)
Du trenger
(4 personer)
250 gram valgfri sopp (champignon, aromasopp, kantarell)
1 liten brokkoli
1.5 dl fløte
Salt
Pepper
Ev. 20 gram parmesan
Vann til koking
Slik gjør du
Del først brokkoli i mindre buketter. Kok de i usaltet vann 2-3 minutter. Skal være tyggemotstand. Sil av vannet og la brokkoli renne av seg litt.
Del opp sopp i mindre biter
Varm opp en tørr stekepanne. Fres soppen i pannen 2-3 minutter. Dette for å dampe ut vannet i soppen
Legg i brokkolien og fyll på med fløte. La den koke inn til en stuing. Ha ev. i litt parmesan
Smak til med salt og pepper
Da er det bare å servere. Jeg har raspet litt parmesan over før servering også.
Kommentarer
Skriv en kommentar