14/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Soppstuing
En soppstuing passer til det meste av kjøtt. Ofte brukt til vilt, men jeg syns det er godt til koteletter m.m også. Du kan gjerne ha en liten skje soyasaus i. Det tåler ikke jentungen her i huset, så jeg lager uten.
Du trenger
(til 4 personer)
150 gram champignon eller annen sopp
2 vårløk
0,5 stk rød paprika
1 ts «En tur i skogen» krydderblanding
1 dl fløte
Salt etter ønske
2 skiver brunost
1 SS smør/margarin
Slik gjør du
Kutt opp champignon, vårløk og paprika
Rist soppen i en stekepanne ett minutt eller to. Ha i paprika, vårløk og smør. La frese sammen et par minutter.
Fyll på fløte og krydderblandingen. La koke litt inn. Tilsett brunost.
Smak til med salt og pepper
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar