
25/01/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Spagetti med kjøttboller og tomatsaus
I dette innlegget bruker jeg produkter som vi selger i butikken vår. 100% ekte italiensk spagetti. Vi har et godt utvalg med pasta i butikken. Vi har også flere tomatsauser. Og en av de bruker jeg her. I kjøttbollene bruker jeg Mamma mia krydder fra vår egen krydderserie. Det er et pizzakrydder som også passer godt til pasta. Jeg syns det er viktig å teste ut produkter som vi selger, så det gjør vi ofte.
Du trenger
(Til 4 personer)
400 gram kjøttdeig av storfe
1 ts salt
2 ts Mamma mia krydder
Smør til steking
500 gram tomatsaus (Tuscany style pastasaus)
400 gram spagetti (Vallillo pasta spaghetto qadrato)
Litt frisk basilikum
Revet parmesan
Slik gjør du
Bland kjøttdeigen med salt og Mamma mia. Form små kjøttboller som du steker i en panne med litt smør. Skal stekes lett, for de skal putre litt i saus også. Sausen har du rett i stekepannen når kjøttbollene er stekt litt. La småputre i 4-5 minutter
Pastaen kokes etter anvisning på pakken
Server spagetti med kjøttboller og tomatsaus. Toppet med litt frisk basilikum og revet parmesan
Kommentarer
Skriv en kommentar