08/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Spagetti med kjøttdeig og tomatsaus
Spagetti med kjøttdeig er en god hverdagsmiddag. Her bruker jeg kjøttdeig med 50% grønnsaker, men jeg tilsetter også litt flere grønnsaker. Bruk den kjøttdeigen du ønsker. Tomatsausen lager jeg på hakkede tomater.
Du trenger
(til 4 personer)
340 gram spagetti (ukokt)
400 gram kjøttdeig
2 fedd hvitløk
0,5 stk rødløk
1/4 chili (mer om du ønsker mer krutt)
1 boks hakkede tomater
2 vårløk
1 ts sukker
1 ts paprikakrydder
10-12 bladet frisk basilikum
Salt
Pepper
Slik gjør du
Kok opp vann til spagetti. Og kok spagetti etter anvisning på pakken
Kutt opp løk, hvitløk, chili og vårløk
Stek kjøttdeigen i en panne med litt olje. Når kjøttdeigen er nesten stekt, tilsetter du grønnsakene. La dette få frese er par minutter sammen
Tilsett hakkede tomater. Tilsett sukker og paprikakrydder.
Hakk opp basilikum og tilsett i panna. La kjøttblandingen få putre et par minuttet
Smak til med salt og pepper
Server spagetti med kjøttfyllet. Topp gjerne med litt frisk basilikum
Kommentarer
Skriv en kommentar