06/07/2024 av Tom M 0 Kommentarer
Stekt torsk med kremet spinat
Kremet spinat passer utrolig godt til stekt fisk. Ja, alle typer stekt fisk. Her bruker jeg torsk. I tillegg til spinat serverer jeg kokt potet og stekt asparges med spekeskinke. Asparges surres inn i spekeskinke, og stekes bare i samme pannen som fisken.
Du trenger
(til 2 personer)
400 gram torsk i porsjonsstykker
Salt
Pepper
Smør/margarin til steking
Kremet spinat
150 g frisk spinat
1,5 dl kremfløte
Revet muskatnøtt
Salt
Pepper
Frisk persille
1 ss smør/margarin til steking
Slik gjør du
Potet og asparges med spekeskinke fikser du selv
Smelt smør/margarin i en stekepanne eller grillpanne. Stek fisken på begge sider. 3-5 minutter på hver side. Kommer litt an på tykkelsen. Krydre med salt og pepper
Smelt smør/margarin i en stekepanne. Fres spinaten så den faller litt sammen. Ha i fløte og la det koke inn. Smak til med muskat, salt og pepper.
Ha over litt hakket frisk persille
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar