05/07/2024 av Tom M 0 Kommentarer
Stekt torsk på søtpotetmos
Søtpotet passer veldig godt til stekt fisk. Her har jeg stekt torsk på søtpotetmos. Jeg har også smeltet smør med gressløk, og asparges som tilbehør. Her er oppskrift på stekt torsk og søtpotetmosen.
Du trenger
(til 2 personer)
400 gram torsk i stykker
1 dl hvetemel
Salt
Pepper
Smør/margarin til steking
Søtpotetmos
1 medium søtpotet
1-2 ss rømme
1 ts sitronsaft eller etter smak
Salt
Pepper
Slik gjør du
Skrell søtpotet og del i mindre biter. Kok de møre i lettsaltet vann
Sil av vannet. Mos poteten og bland inn rømme, sitronsaft, salt og pepper etter smak.
Vend torsken i hvetemel og stek i en panne med smør eller margarin. 3-4 minutter på hver side, kommer litt an på tykkelsen. Krydre med salt og pepper på begge sider.
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar