Stekt torsk på søtpotetmos

Søtpotet passer veldig godt til stekt fisk. Her har jeg stekt torsk på søtpotetmos. Jeg har også smeltet smør med gressløk, og asparges som tilbehør. Her er oppskrift på stekt torsk og søtpotetmosen.

Du trenger


(til 2 personer)

400 gram torsk i stykker

1 dl hvetemel

Salt

Pepper

Smør/margarin til steking

Søtpotetmos

1 medium søtpotet

1-2 ss rømme

1 ts sitronsaft eller etter smak

Salt

Pepper

Slik gjør du


Skrell søtpotet og del i mindre biter. Kok de møre i lettsaltet vann

Sil av vannet. Mos poteten og bland inn rømme, sitronsaft, salt og pepper etter smak.

Vend torsken i hvetemel og stek i en panne med smør eller margarin. 3-4 minutter på hver side, kommer litt an på tykkelsen. Krydre med salt og pepper på begge sider.

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha